KleanUpKlup

worldport clean up kleanup klup logo

Samen sterker door schoon!

Bewoners van Rotterdam kunnen zich gratis aanmelden bij de KleanUpKlup. Na aanmelding kun je  gebruik maken van KleanUpKayaks, KleanUpSups en de KleanUpBoat om zwerfafval uit de Rotterdamse wateren te verwijderen. Of loop een KleanUpWalk en vraag GRATIS materialen aan, zoals grijpers, handschoenen en vuilniszakken om je omgeving schoon te houden. Na aanmelden kunnen deze materialen opgehaald worden bij de dichtstbijzijnde KleanUpHub.

Organisaties en bedrijven

Als bedrijf kun je ook meedoen en je aanmelden om een KleanUp te organiseren.

Blijf op de hoogte

Via de KleanUpKlup wordt iedereen op de hoogte gehouden van de lokale KleanUps bij jou in de buurt. Samen maken we de stad schoner en zorgen we voor een betere leefomgeving voor ons allemaal.

KleanUpWalk

In de wijk KleanUpHub kunnen bakken van Impackt komen te staan. Impackt is een nieuw concept waarbij speciale plasticverpakkingen gespaard kunnen worden.

Lees verder

KleanUpKayak

WorldPortCleanUp is dit jaar begonnen, i.s.m. Univé, Gemeente Rotterdam en Hoogheemraadschap met GreenKayak. GreenKayak is een concept dat bewoners GRATIS kayaks kunnen gebruiken maar dan moeten ze wel de Rotterdamse wateren schoonmaken en hun actie via social media delen.

Lees verder

KleanUpBoat

worldport clean up kleanup boat

Naast de KleanUpKayak is er ook behoefte aan eigen mobiele boten. Er zijn diverse partijen actief in Rotterdam die zwerfafval uit het water halen maar deze boten zijn niet mobiel en kunnen niet op alle vervuilde plekken in Rotterdam komen.

Lees verder

KleanUpSup

Naast de KleanUpKayak & KleanUpBoat is KleanUpSup een sportieve workout om het zwerfafval uit het water halen. Ook met de Sup’s (Standing Up Paddling) kunnen we op plekken komen die moeilijk bereikbaar zijn voor boten.

Lees verder

Onze sponsoren