KleanUpKlup

worldport clean up kleanup klup logo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

KleanUpWalk

In de wijk KleanUpHub kunnen bakken van Impackt komen te staan. Impackt is een nieuw concept waarbij speciale plasticverpakkingen gespaard kunnen worden.

Lees verder

KleanUpKayak

WorldPortCleanUp is dit jaar begonnen, i.s.m. Univé, Gemeente Rotterdam en Hoogheemraadschap met GreenKayak. GreenKayak is een concept dat bewoners GRATIS kayaks kunnen gebruiken maar dan moeten ze wel de Rotterdamse wateren schoonmaken en hun actie via social media delen.

Lees verder

KleanUpBoat

worldport clean up kleanup boat

Naast de KleanUpKayak is er ook behoefte aan eigen mobiele boten. Er zijn diverse partijen actief in Rotterdam die zwerfafval uit het water halen maar deze boten zijn niet mobiel en kunnen niet op alle vervuilde plekken in Rotterdam komen.

Lees verder

KleanUpSup

Naast de KleanUpKayak & KleanUpBoat is KleanUpSup een sportieve workout om het zwerfafval uit het water halen. Ook met de Sup’s (Standing Up Paddling) kunnen we op plekken komen die moeilijk bereikbaar zijn voor boten.

Lees verder

Onze sponsoren